Sporten in de buurt van Zaandam

Woon jij in de buurt van Zaandam en wil jij graag weer gaan sporten en iets aan je conditie doen? Bij deze Personal trainer zaandam kun je vele doelstellingen bereiken en ben je binnen no time weer helemaal fit. Zeker voor de mensen die zich momenteel niet helemaal prettig voelen in zijn of haar lichaam zijn de trainingen van een persoonlijke coach geschikt. Je kunt sporten en bewegen op je eigen tempo en je trainer maakt vaak een trainingsschema helemaal gericht op jou. Ideaal toch! Check hier welke trainingen je kunt volgens en stel alvast je eigen doelen op. 

Afvallen

De meeste mensen willen sporten om af te vallen of een strakker lichaam te creëren. Maar zoals vele weten is afvallen nog niet zo makkelijk. Het vergt vaak een complete verandering van eetpatroon, levensstijl en mindset. Het is begrijpelijk dat dit moeilijk kan zijn en daarom is een beetje extra motivatie van je personal trainer altijd fijn. Bij deze personal trainer in Zaandam hoef je je daar absoluut geen zorgen over te maken. Naast het sportieve deel van afvallen helpt hij je ook met de mental coaching.   

Conditie

Heb jij de droom of ambitie om lange afstanden te lopen/fietsen of deel te nemen aan een marathon. Dan is een goede conditie van belang. Door eigen ervaringen is deze personal trainer gespecialiseerd op het gebied van conditie en kan hij de beste trainingsschema’s maken die perfect bij jouw lichaam passen. Hij kijkt daarbij naar de bouw van je lichaam en houdt ook altijd rekening met eventuele blessures.  

Kickboksen

kickboksen is een zeer intensieve sport waarbij lichaam en geest gestimuleerd worden om tot het uiterste te gaan. Naast het feit dat je tijdens het boksen heel sportief bezig bent is het ook nog eens mega leuk. Deze sport is geschikt voor mannen en vrouwen en leeftijd is ook niet van belang. Een leuke sportief waarbij je snel veel calorieën verbrand en je hoofd even helemaal leeg kunt maken. 

Voeding

Voor een gezond lichaam is voeding heel belangrijk. Zeker om je resultaten te kunnen behalen is het nodig om een goed eetpatroon op te bouwen. Deze personal coach zal samen met jou een voedingspatroon gaan hanteren die ervoor zal zorgen dat je sneller progressie ziet. Omdat dit voedingspatroon volledig is aangepast aan jou zal het ook niet moeilijk zijn om deze vol te houden. 

Kracht   

Voor de mensen die willen werken aan hun spiermassa en groter/sterker willen worden is een krachttraining perfect. Hierbij ga je aan de hand van verschillende oefeningen heel intensief verschillende spiergroepen trainen. Een voordeel van een personal coach hierbij is natuurlijk de extra motivatie die je krijgt van je trainer. Ook hierbij is een goed schema met veel continuïteit van belang om resultaat te zien en te blijven zien.

Geef een reactie