3 sporten die je in Amsterdam kunt doen nu de sportscholen dicht zijn

Nu de sportscholen dicht zijn, sporten we over het algemeen een stuk minder. Toch is het juist belangrijk om ook nu in beweging te blijven! Er zijn namelijk genoeg sporten die je wel kunt doen. Dit is het perfecte moment om nieuwe sporten uit te proberen! Wat inspiratie nodig? Hieronder volgen een aantal voorbeelden!

Tennis

Een sport die iedereen kent en veilig afstand gedaan kan worden! Trommel een van je vrienden op en boek een tennisbaan. Nederland ligt er vol mee, dus je vindt waarschijnlijk al snel een baantje bij jou in buurt. Even een racket en wat ballen scoren en je bent klaar om een potje te tennissen!

Padel

Padel is de snelst groeiende sport van Nederland, er worden dan ook steeds meer padelbanen aangelegd. Padel is toegankelijk voor iedereen en alle niveaus. Wil je het eens proberen? Kijk dan eens voor padelbanen bij padel Amstelpark. Daar liggen buitenbanen die je online kunt boeken volgens het pay & play principe! Vindt je het toch wat fijner binnen te spelen? Dan is indoor padel Amsterdam een goede locatie om te spelen. Als je een potje wilt padellen moet je de baan wel op tijd boeken. De sport is namelijk zó gewild dat de banen al snel zijn volgeboekt.

Zwemmen

Ben je niet zo van de balsporten? Gelukkig zijn er ook genoeg andere sporten die je kunt beoefenen. Veel mensen denken er niet gelijk aan, maar ook als het koud is kun je lekker gaan zwemmen! Er zijn een aantal heerlijk verwarmde zwembaden waar je buiten baantjes kunt trekken. Hou jij wel van een uitdaging? Kies dan niet voor een verwarmd buitenbad, maar zoek de kou op! Het wordt steeds populairder om ook in de winter te zwemmen in natuurwater. Het heeft veel voordelen, maar je moet hiermee ook zeker voorzichtig zijn. Bouw het rustig op, zorg voor de goede zwemuitrusting en warm na afloop weer goed op! 

Geef een antwoord