Een trampoline in de achtertuin

Een van de meeste sportieve bezigheden waar vooral kinderen plezier van zullen hebben: trampolinespringen. Het is ontzettend leuk en daarnaast ook nog eens ontzettend sportief. Het is daarom geen overbodige luxe om een trampoline in de achtertuin te hebben. Een trampoline is er in allerlei verschillende vormen en maten. Het is daarom slim om te kijken welke bij jouw tuin past. In deze blog geven we je een aantal redenen waarom ook jij een trampoline aan zou moeten schaffen.

Veiligheid met de trampoline

Kinderen zijn niet op veiligheid gericht. Zodra je de andere kant op kijkt, komen ze in de problemen. De Salta Trampoline is erg veilig. De trampoline zorgt ervoor dat je kinderen veilig kunnen springen zonder er bijvoorbeeld af te vallen, ergens tussen te komen of andere vervelende dingen. Salta werkt met zeer strenge veiligheidsnormen die uiterst zorgvuldig worden nageleefd. De Salta trampolines zijn allemaal voorzien van een dikke veiligheidsrand en een extra lange net.

Verschillende soorten en maten trampoline

Salta trampolines zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Zo hebben de verschillende soorten maten ook verschillende doelen. De een is voornamelijk gerichte op recreatief buitengebruik en de anders juist voor binnenhuis sporten. Met de trampolines kan je alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan de Salta Fitness. Wil je je training naar een hoger niveau tillen? Denk dan eens aan Salta Fitness, speciaal ontwikkeld voor sporters onder ons. Ben je er nog niet zo zeker van? De trampoline is bijvoorbeeld voorzien van een handgreep die op elke hoogte verstelbaar is voor extra steun en stabiliteit, hierdoor kan je veilig fitnessen. Daarnaast zorgen de veren ervoor dat niemand je hoort springen.

Trampoline ingraven

Je kan ervoor kiezen om je trampoline in te graven. Hierdoor staat de trampoline op gelijke hoogte met de grond. Neem bijvoorbeeld de Royal Baseground. Deze trampoline ligt gelijk met de grond ingegraven. Zo is de trampoline nagenoeg onzichtbaar! Door de extra brede veiligheidsrand is het bijna onmogelijk om in de veren te komen. Hierdoor is de trampoline ook direct een stukje veiliger. Kinderen zullen in iedergeval niet van een hoge hoogte kunnen vallen aangezien de trampoline dicht bij de grond staat. Dit maakt de trampoline extra veilig. Als je toch bang bent dat er iets kan gebeuren omdat de grond er omheen bijvoorbeeld hard is (van steen bijvoorbeeld) kan je er alsnog een net bij bestellen, hierdoor hoef helemaal niet meer bang te zijn dat er wat ernstig gebeurd.

Geef een reactie